Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τρίτη 16 Ιουλίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Απίστευτες ιστορικές φωτό από τον Εμφύλιο Πόλεμο σε Άγραφα Ευρυτανίας

Απίστευτες ιστορικές φωτό είδαν το φως της δημοσιότητας που έλαβαν μέρος στα Άγραφα Ευρυτανίας το 1949 στον Εμφύλιο Πόλεμο.

Οι εντυπωσιακές φωτό είναι από έναν φαντάρο με καταγωγή από την Αγιάσσο της Λέσβου κατά την περιπλάνησή του στα βουνά της Ελλαδας κατά την διάρκεια του Εμφυλίου.
Ρίψεις τροφίμων πάνω από το Μάραθο Αγράφων,από πεζοπορίες,καταυλισμούς αποτυπώνουν την μαύρη σελίδα του Εμφυλίου Πολέμου(1946-49) στην Ελλάδα.

"Εαν ο ίδιος Αγιασώτης φαντάρος έχει τραβήξει όλες αυτές τις φωτογραφίες είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία καλλιτεχνική φλέβα.." αναφέρει ο κ.Δημοσθένης Σκλεπάρης σε ανάρτησή του στο facebook από όπου και δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα "Δυτική Ευρυτανία" τον ευχαριστεί θερμά γι' αυτή την ιστορική ανακάλυψη!









Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Ιουλίου 16, 2019. κατηγορία , , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Ιουλίου 16, 2019. Κατηγορία/ες , , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο