Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Φτερόλακα:Κάτοικος προκαλεί με τα ζώα του μέσα στον οικισμό

Ανυπόφορη η κατάσταση στην Φτερόλακα με τα ανεπιτήρητα γίδια και πρόβατα μέσα στον οικισμό ακόμη και σε ώρες κοινής ησυχίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός που συγκεκριμένος κάτοικος του οικισμού ο οποίος διατηρεί γίδια προκαλεί ασύστολα(με περιφορά των ζώων μεσα στον οικισμό προκαλώντας και ηχορύπανση απο τα κουδούνια) παρά  τις συνεχές συστάσεις της Αστυνομίας.Μάλιστα κάτοικος της περιοχής του έκανε συστάσεις να απομακρύνει τα γίδια,αντί αυτού,χλεύαζε κιόλας.
Το Α.Τ Κερασοχωρίου δέχθηκε κλήση πριν από λίγη ώρα για το συμβάν το οποίο θα κινηθεί αρμοδίως, ενώ ταυτόχρονα θα ειδοποιηθεί ο εισαγγελέας Καρπενησίου.

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο χωριό Αγία Τριάδα με τα ανεπιτήρητα ζώα,σειρά φαίνεται πως έχει η Φτερόλακα με την αναγκαία παρέμβαση εισαγγελέα.Το θέμα απασχολεί αρκετά χωριά του Δήμου Αγράφων και με τις ευθύνες να βαρύνουν και τον Δήμο καθως δεν έχει δώσει απολύτως καμία λύση.

Οι κάτοικοι απευθϋνθηκαν και στον ίδιο τον Δήμαρχο κ.Μπαμπαλή ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα αδυνατεί να διεκπεραιώσει ένα τόσο σοβαρό χρόνιο θέμα.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Φεβρουαρίου 18, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Φεβρουαρίου 18, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο