Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Έφυγε 39χρονος Ευρυτανας υπεύθυνος ασφαλειας του Παναθηναϊκού!

Εφυγε 39χρονος ευρυτάνας υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού!

Πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος, όμως ήταν μια μάχη εξαρχής άνιση. Ο λόγος για τον Ευρυτάνα Νεκτάριο Ζωχάκη, που την Πέμπτη (1/11) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 χρόνων, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Μεγάλωσε στο Καρπενήσι, προτού φύγει για την Αθήνα, όπου εργάζονταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τον σύλλογο, τους οπαδούς, ακόμα και τους παίκτες.
Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισε με σθένος τον καρκίνο και μέχρι το τέλος έδειχνε δυνατός στους δικούς του ανθρώπους, όμως η ασθένεια αποδείχθηκε ανίκητη. Ο Νεκτάριος είχε καλούς φίλους στο Καρπενήσι, όπου η κακή είδηση άρχισε να γίνεται γνωστή αργά την Πέμπτη.
Είχε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Ο γιος του, Δημήτρης, θεωρείται ποδοσφαιρικό ταλέντο και έχει ήδη αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟ και του Πανιωνίου.

Ο χαμός του Νεκτάριου Ζωχάκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και, μεταξύ άλλων, συλλυπητήρια μηνύματα ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα η ΘΥΡΑ 13 αλλά και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζονταν και στις επισκέψεις του Νίκου Παππά στη Λεωφόρο για τα ματς του ποδοσφαίρου, ο Νεκτάριος ήταν αυτός που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο για να χειροκροτηθεί από τους φίλους του «τριφυλλιού».ΠΗΓΗ 

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Νοεμβρίου 02, 2018. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Νοεμβρίου 02, 2018. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο