Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

"Προ των πυλών" ο φωτισμος στην γεφυρα Ταταρνας

Ολα οπως δείχνουν η πρωτοβουλία του Γρηγορη Φερρα εκπροσώπου του συλλόγου φιλων γεφυρας Μανωλη να τοποθετηθεί φωτισμος στην γεφυρα Ταταρνας πηρε "σάρκα και οστά".

Κλιμάκιο της ΔΕΗ μετέβη στην γεφυρα παρουσία του κ.Φερρα οπου και του εξήγησαν την διαδικασία εγκατάστασης του φωτισμού καθως θα χρησιμοποιηθούν υλικά τελευταίας τεχνολογίας και με μεγαλη ανθεκτικότητα.
Η τοποθετηση θα γινει κατόπιν συγκεκριμένης μελέτης,ωστε να μην επηρεάζεται απο το φαινομενο συστολων-διαστολων και να αποτελέσει ενα έργο μόνιμο σύμφωνα με τους ειδικούς.

Να πουμε οτι,πριν ενα χρονο περιπου ο κ.Φερρας απέστειλε επιστολη στην ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην υποδιεύθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασιων της χωρας ουτως ωστε να παρακαμφθεί η γραφειοκρατική διαδικασία καθως η γεφυρα Ταταρνας που συνδεει τους νομους Ευρυτανιας-Αιτωλοακαρνανιας ανήκει σε δυο Δημους(Δημος Αγραφων,Δημος Αμφιλοχιας) και σε δυο Περιφέρειες(Δυτικης και Στερεας Ελλαδας).

Η διευθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασιων εισάκουσε την πρόταση του κ.Φερρα και με ενεργειες της προχωρησε προς την επίλυση του θέματος,με την διαδικασία να ξεκινάει στα μεσα με τέλη Οκτωβριου και να ολοκληρωθούν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Οκτωβρίου 07, 2018. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Οκτωβρίου 07, 2018. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο