Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Κυριακή 25 Αυγούστου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Χρυσούλας Σουλιώτη για την Ορκομωσία

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε σε φίλους και δημότες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook η έτερη επικεφαλής του συνδυασμού ,Χρυσούλα Σουλιώτη η οποία είναι και αυτή που στήριξε μέσω προσυμφωνημένης συνεργασίας τον σημερινό Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη.

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία τους παίρνει "σάρκα και οστά" με την ανάληψη πλέον του νέου Δήμου Αγράφων.Όλοι μιλούν για άριστες σχέσεις μεταξύ τους και έχουν βάλει σκοπό την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Αγράφων.
Στο ευχαριστήριο μήνυμά της ανέφερε συγκεκριμένα:

"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους φίλους και δημότες που παρέστησαν σήμερα στην ορκομωσία μας!!! Αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους μου, που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια με επιμονή και σεβασμό !!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ και τους υποψηφίους μου, που δεν εξελέγησαν,  για την μεγάλη και αξιοπρεπή μάχη που δώσαμε όλοι μαζί!!!"

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Αυγούστου 25, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Αυγούστου 25, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο