Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Σάββατο 24 Αυγούστου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Ορκίστηκε σήμερα η νέα Δημοτική Αρχή Αγράφων

Ορκίστηκε σήμερα η νέα Δημοτική Αρχή Αγράφων με σύσσωμη την Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία του Νομού.Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών κάνοντας πολλούς να λένε για πρωτοφανή προσέλευση για ορκωμοσία στο Δήμο Αγράφων.

Μάλιστα ο κ.Ν.Μαρούλης υπάλληλος του Δήμου ανέφερε συγκεκριμένα:

"Ορκίστηκε σήμερα η νέα Δημοτικη Αρχή του Δήμου Αγράφων παρουσία του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. κ Γεωργίου. Πλήθος κόσμος στην τελετή ορκωμοσίας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπικη στους δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους κοινοτήτων. Παρών ήταν ακόμη η Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία του Νομού. Καλή επιτυχία σε όλους..."

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα "Δυτική Ευρυτανία" εύχεται στον νεοεκλεγή Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη να είναι καλορίζικος και καλή δύναμη στο έργο του,όπως επίσης καλή δύναμη και στην σύσσωμη Δημοτική Αρχή.


Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Αυγούστου 24, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Αυγούστου 24, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο