Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Δεν έχει τέλος η κόντρα..-Στην αντεπίθεση ο Κώστας Κοντογεώργος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκλεγμένος βουλευτής Ευρυτανίας κ.Κώστας Κοντογεώργος με την κόντρα που έχει πάρει διαστάσεις στο νομό και αφορά την ένσταση της υποψήφιας βουλευτή κ.Θωμαΐδος Οικονόμου σχετικά με την επανακαταμέτρηση ψήφων η οποία αύξησε κιόλας το εκλογικό αποτέλεσμα στους 109 ψήφους .

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο δημοσίευμα η κ.Οικονόμου προσφεύγει στο Εκλογοδικείο αμφισβητώντας το αποτέλεσμα και να έχουμε εκ νέου αντεπίθεση από τον κ.Κοντογεώργο αφήνοντας αιχμές..χρησιμοποιώντας την γνωστή ρήση του Καισάριου Δαπόντε "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" ... αλλά συνεχίζει μάλιστα και με τους στίχους του Βασίλη Παπακωνσταντίνου όπως θα δείτε παρακάτω στην δήλωσή του..:

"Ευρυτάνες Συμπολίτες μου,

Η επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο Eυρυτανίας τελείωσε την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 το μεσημέρι. Συμμετείχαν εκ μέρους της κ.Οικονόμου, που αμφισβήτησε το αποτέλεσμα των εκλογών, πέντε εισαγόμενοι δικηγόροι,εκ μέρους του εκλεγμένου Βουλευτή από τον κυρίαρχο Ευρυτανικό Λαό Κώστα Κοντογεώργο, δύο δικηγόροι μέλη του δικηγορικού συλλόγου Ευρυτανίας και δύο συνεργάτες του και σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του Πρωτοδικείου Ευρυτανίας (Δικαστές και υπάλληλοι).
Αποτέλεσμα,  η διαφορά επιβεβαιώνεται στις 109 ψήφους!!!

Παρά ταύτα, η αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας ως το θεμέλιο του Συντάγματος συνεχίζεται!

Νέοι καιροί, νέα ήθη; Οψόμεθα!!!

Πάντως αν ζούσε ο Καισάριος Δαπόντε, (εξέχουσα ποιητική μορφή του 18ου αιώνα μαζί με τον Βιτσέντζο Κορνάρο), δικαιολογημένα θα αναφωνούσε:
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Ενώ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει να τραγουδά, σε μουσική δική του και στίχους Γιώργου Κλεφτογιώργου:

«Πέντε λεπτάκια διάσημο κάντε με επι τόπου,
Κι ας πάρω το παράσημο του ψωνισμένου ανθρώπου.

Πέντε λεπτάκια διάσημο κάντε με εδώ και τώρα,
Πέντε λεπτά , πέντε λεπτά για να με μάθει η χώρα.»

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Ιουλίου 19, 2019. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Ιουλίου 19, 2019. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο