Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Στην επικαιρότητα η πρόταση του συλλόγου φίλων γέφυρας Μανώλη

Στην επικαιρότητα φαίνεται ότι βρέθηκε η πρόταση του συλλόγου φίλων γέφυρας Μανώλη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniosíte.gr πρόταση για την αξιοποίηση του εγκαταλελειμένου χωριού Ορφανό στα Κρεμαστά σε ξενοδοχειακό θέρετρο και των ιαματικών νερών της λίμνης Κρεμαστών.
Όλα αυτά ενόψει των δομών μεταναστών πιυ εξετάζει η κυβέρνηση.

Δείτε το ρεπορτάζ:
"Φαίνεται ότι το μεταναστευτικό έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έτσι αιτιολογείται και η άρον-άρον επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.  Επίσης μετά τις έντονες αντιδράσεις και εδώ στην Αμφιλοχία, μάλλον δημιουργούνται  νέα δεδομένα,  πως θα δημιουργηθούν δομές στους 50 από τους 52 νομούς της χώρας,  ενώ εξετάζεται σε κάποιους νομούς να δημιουργηθούν πιθανότατα και δύο , ίσως για αυτό μπαίνει ξανά στο χάρτη των νέων δομών φιλοξενίας και το Αγρίνιο. Μάλιστα λέγεται πως στάλθηκε πρόταση για τον εγκαταλελειμμένο οικισμό της ΔΕΗ στο Ορφανό Κρεμαστών του δήμου Αγρινίου, μια πολύ ωραία τοποθεσία που έχουν γίνει κατά το παρελθόν πολλές προτάσεις . Για παράδειγμα ο σύλλογος φίλων γέφυρας Μανώλη είχε προτείνει την αξιοποιηση των ιαματικών λουτρών του φράγματος Κρεμαστων όπως και του εγκαταλελειμμένου οικισμού της ΔΕΗ Ορφανό, ως ξενοδοχειακά καταλύματα, ενώ προεκλογικά η παράταξή του Σταύρου Καμμένου πρότεινε  την αναστύλωση του και τη μετατροπή του σε τουριστικό χωριό σε Σύμπραξη Τοπικής  Αυτοδιοίκησης (Δημοσίου) και ντόπιων επιχειρηματιών (ιδιωτικού τομέα) Σ.Δ.Ι.Τ. "
Κυβερνητικές πηγές λένε ότι όλα τα στοιχεία και να νέα δεδομένα θα ληφθούν υπόψη και θα μελετηθούν και σύντομα κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφτεί  και την Αιτωλοακαρνανία και θα υπάρξει εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων. 

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Ιανουαρίου 17, 2020. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Ιανουαρίου 17, 2020. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο