Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Τζίνα Οικονόμου:Η Ευρυτανία καλείται να βοηθήσει τη χώρα για το προσφυγικό

Με τη συμβολή όλων και της Ευρυτανίας, η επίλυση του μεταναστευτικού-προσφυγικού. Είναι εθνικό και όχι πολιτικό θέμα (video)

Star Κεντρικής Ελλάδας
Την πεποίθηση ότι απαιτείται η συμβολή όλων των νομών, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρυτανίας, για την επίλυση του εθνικού
μεταναστευτικού προβλήματος, ώστε να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των νησιών μας που δοκιμάζονται, αλλά και η επαναπροώθηση μεγάλου μέρους των μεταναστών, εξέφρασε στον star fm η πολιτευτής Ευρυτανίας Θωμαίς Οικονόμου. Η κυρία Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πολιτικό θέμα που προσφέρεται για αντιπολίτευση, αλλά εθνικό και κοινωνικό, που προυποθέτει σοβαρότητα, συνεργασία και σύνεση, ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο. Σχολίασε και τις πληροφορίες ότι εντός των ημερών επίκειται η έλευση 60-70 μεταναστών στο Καρπενήσι.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Οκτωβρίου 31, 2019. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Οκτωβρίου 31, 2019. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

1 σχόλιο:

EVRITANIKA NEA είπε...

Καλή αρχή, κι άμα ξαναδείτε τουρίστα να έρχεται να μου γράψετε

Σχολίασε το άρθρο