Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Νιάφας

Δημαιρεσίες έγιναν χθες για το προεδρείο του Δ.Σ του Δήμου Αγράφων.και για τα μέλη της Οικονομκής Επιτροπής.
Πρόεδρος ορίστηκε ο κ.Κωνσταντίνος Νιάφας,Αντιπρόεδρος ο κ.Αθανάσιος Σταμούλης και Γραμματέας η κ.Ηρώ Νταλαφούρα.

Ο Δήμαρχος Αγράφων μετά τις Δημαιρεσίες πήρε τον λόγο και ανέφερε συγκεκριμένα:

"Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας. Είναι μια καινούρια αρχή. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ευρύτερες συναινέσεις. Αν εργαστούμε όλοι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των Αγράφων και των κατοίκων θα επιτύχουμε. Συγχαρητήρια στον Κωσταντίνο Νιάφα και στα νεοκλεγέντα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.  Συγχαρητήρια  και σε όλους τους εκλεγέντες στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτό που ζητώ εγώ από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, είναι να δίνουν το «παρών» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και  στην Οικονομική Επιτροπή.  Έτσι περνάμε και ένα μήνυμα προς όλη την κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε την εκπροσώπησή  της"

Η ηλεκτρονική εφημερίδα "Δυτική Ευρυτανία" εύχεται στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Σεπτεμβρίου 09, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Σεπτεμβρίου 09, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο