Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Κινηση Πολιτων Αγραφων:"Τα στελέχη..επρεπε να ανέβουν και προς τα Αγραφα"

Με μια σκληρή ανακοινωση η Κινηση Πολιτων Αγραφων αναφέρθηκε με αιχμές για την πρόσφατη επίσκεψη των στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπης και της Ειδικής Υπηρεσιας Διαχείρισης Περιφερειας Στερεας Ελλαδας στο Καρπενησι.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοινωση τους στην σελιδα τους στο Facebook:

"Διαβάζουμε...."Στελέχη της Ευρωπαικής Επιτροπής και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τα συγχρηματοδοτούμενα έργα και τις δομές του Δήμου Καρπενησίου"...
Τα στελέχη έπρεπε να ανέβουν και προς τα Άγραφα για να δούν τα αποτελέσματα απο τα δεκάδες εκατομμύρια απο ευρωπαικά πακέτα(Ντελορ κ.α) που έπεσαν στους πρώην Καποδιστριακούς δήμους όλα αυτά τα χρόνια!!
Τα αποτελέσματα εμφανής...Εν έτει 2018 οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε στα σπίτια τους,κινδυνέυουν απο πάσης φύσεως κατολισθήσεις και καθιζήσεις,χωρίς νερό,χωρίς πρωτοβάθμια περίθαλψη ενώ τα εκατοντάδες χιλιόμετρα λασπόδρομοι και κατσικόδρομοι παραμένουν για να μας θυμίζουν το πακτολό ευρωπαικ'ών χρημάτων που ..δεν πήγαν εκει που έπρεπε..
Όσο για την συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020 που έγινε στο Μικρό χωριό δεν χρειάζονταν να εκπροσωπηθούν τα Άγραφα αφού ως γνωστόν είμαστε ουραγοί στην απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ!!"

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Νοεμβρίου 28, 2018. κατηγορία , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Νοεμβρίου 28, 2018. Κατηγορία/ες , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο