Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Στο Αγρινιο σημερα ο Αυγενάκης και η Ζαχαρακη-Αισιοδοξία για την εκλογή του υποψηφίου Περιφερειαρχη Νεκτάριου Φαρμακη

Στο Αγρίνιο συναντήθηκαν σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης    με τον Nektarios Farmakis (Νεκτάριος Φαρμάκης), υποψήφιο Περιφερειάρχη για τη Δυτική Ελλάδα και τους προέδρους ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, κ. Ανδρέας Μαζαράκης, Αιτωλοκαρνανίας, κ. Fotis Tsolkas m και Ηλείας κ. Christos Gavras και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ.Sofia Zacharaki. Μετά τη συζήτηση για θέματα συντονισμού και προγραμματισμού και σε πιο «χαλαρό» κλίμα, κοινή διαπίστωση είναι η πολύ θετική υποδοχή της υποψηφιότητας του κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και η αισιοδοξία για την εκλογή του καταλήγει η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανιας στο σημερινό δελτίο τύπου.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Οκτωβρίου 21, 2018. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Οκτωβρίου 21, 2018. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο