Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Παραμεγδόβιος..:Ένα έργο που ζητά απαντήσεις

ΠΑΡΑΜΕΓΔΟΒΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...
ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Πρόσφατα έγινε συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη κ.Αριστείδη Τασιού με τους φορείς Καρδίτσας.
Απο την πλευρά Καρδίτσας τέθηκε η προϋπόθεση ότι για την κατασκευή της γέφυρας Μέγδοβας θα πρέπει η Π.Ε Ευρυτανίας να φτιάξει τον χωμάτινο δρόμο μήκους 17 χλμ από την πλευρά της Ευρυτανίας (και μέχρι τα σύνορα του χωριού Νεράιδα) και στη συνέχεια η Καρδίτσα θα προβεί στην κατασκευή της γέφυρας.
Εμείς επισημαίνουμε  πάντως οι λύσεις να είναι άμεσες ...ειδάλλως κάποιοι δεν μας πείθουν ό.τι ..όντως θέλουν τον δρόμο.

Αυτό το λέμε γιατί σε παλαιότερο άρθρο μας της Δυτικής Ευρυτανίας οι φορείς Καρδίτσας ανέφεραν τα εξής..:

● Το εντός Ευρυτανίας 10 χλμ οδικό τμήμα είναι αυτή τη στιγμή χωρίς καμιά μελέτη… δυστυχώς… πρίν λίγο καιρό… την Κυριακή 27.1.2019, σε εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου του χωριού ΜαυρομμάταςΕυρυτανίας παραβρέθηκε και ο Νομάρχης Ευρυτανίας κ. Τασιός όπου παρά την αφόρητη πίεση όλων εκεί να κάνει τις μελέτες του οδικού τμήματός του… ήταν ανένδοτος λέγοντας πως… Άν δεν κάνει πρώτα την Γέφυρα Μέγδοβα η Περιφέρεια Θεσσαλίας… εμείς από την Περιφέρεια Στερεάς δεν διαθέτουμε ούτε ένα ευρώ για τις μελέτες του δρόμου… γιατί δεν ξέρουμε που να οδηγήσουμε τον δρόμο… να στηθεί πρώτα η γέφυρα και εμείς αμέσως μετά θα φτιάξουμε τις μελέτες του δρόμου… και μάλιστα μετά θα τις φτιάξουμε σύντομα καθώς δεν θα το αναθέσουμε αυτό σε ιδιωτικά γραφεία μηχανικών… αλλά θα το κάνουν οι δικές μας τεχνικές υπηρεσίες πολύ σύντομα και με μικρό κόστος… αυτά είπε επί λέξει ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας στις 27.1 2019…!!!

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Ιανουαρίου 29, 2020. κατηγορία , , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Ιανουαρίου 29, 2020. Κατηγορία/ες , , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο