Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Ξεκάθαρο ΟΧΙ Κοντογεώργου-Να εξαιρεθεί η Ευρυτανία από την φιλοξενία μεταναστών

Κοντογεώργος: Να εξαιρεθεί η τουριστική Ευρυτανία, από την φιλοξενία μεταναστών, όπως Πήλιο, Ζαγοροχώρια και Αράχωβα (video)

Star Κεντρικής Ελλάδας
Aπανωτές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη έχει ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογιώργος, που ζητά να εξαιρεθεί νομός του από την φιλοξενία
προσφύγων-μεταναστών, όπως συμβαίνει και σε άλλες τουριστικές περιοχές, που στηρίζουν την ανάπτυξή τους, μόνο στον Τουρισμό και ιδιαίτερα τώρα, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν. Μέσα από τον STAR FM καλεί όλους του πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Ευρυτανίας, να ομονοήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε έπραξαν οι σύλλογοι ξενοδόχων και ενοικιαζομένων δωματίων που απάντησαν αρνητικά στο αίτημα της κυβέρνησης για φιλοξενία μεταναστών.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Οκτωβρίου 16, 2019. κατηγορία , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Οκτωβρίου 16, 2019. Κατηγορία/ες , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο