Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Την γενοκτονία των Ελλήνων και των Ασσυρίων αναγνώρισε χθές ομόφωνα η Καλιφόρνια των ΗΠΑ

                               
Την Γενοκτονία των Ελλήνων και των Ασσυρίων κατά την οθωμανική περίοδο αναγνώρισε χτες ομόφωνα η πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Κέντρου Ερευνών Ασσυριακής Γενοκτονίας SEYFO.
Η Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ.
Η πολιτεία αναγνώρισε επίσης τη σφαγή του ιρακινού στρατού το 1933 στο Simele. Τα δύο ψηφίσματα εγκρίθηκαν ομόφωνα από τόσο από τους Δημοκρατικούς και όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους. Οι συντονισμένες ενέργειές του Κέντρου Ερευνών Ασσυριακής Γενοκτονίας SEYFO έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του SEYFO Sabri Atman δήλωσε σχετικά ότι: «η απόφαση της πολιτείας της Καλιφόρνιας ήταν ένα μεγάλο βήμα στην ιστορία. Προσπαθούμε να περάσουμε παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλες πολιτείες την προσεχή περίοδο και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί σε λίγο καιρό».
https://www.trapezounta
Την Γενοκτονία των Ελλήνων και των Ασσυρίων κατά την οθωμανική περίοδο αναγνώρισε χτες ομόφωνα η πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Κέντρου Ερευνών Ασσυριακής Γενοκτονίας SEYFO.
Η Καλιφόρνια είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ.
Η πολιτεία αναγνώρισε επίσης τη σφαγή του ιρακινού στρατού το 1933 στο Simele. Τα δύο ψηφίσματα εγκρίθηκαν ομόφωνα από τόσο από τους Δημοκρατικούς και όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους. Οι συντονισμένες ενέργειές του Κέντρου Ερευνών Ασσυριακής Γενοκτονίας SEYFO έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του SEYFO Sabri Atman δήλωσε σχετικά ότι: «η απόφαση της πολιτείας της Καλιφόρνιας ήταν ένα μεγάλο βήμα στην ιστορία. Προσπαθούμε να περάσουμε παρόμοιες αποφάσεις και σε άλλες πολιτείες την προσεχή περίοδο και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί σε λίγο καιρό».

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Σεπτεμβρίου 17, 2019. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Σεπτεμβρίου 17, 2019. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο