Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Τρέχει και δεν φθάνει...ο Δήμαρχος Αγράφων

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης "τρέχει" για να μπορέσει ο Δήμος να μπει σε μία σειρά.
Άρχισε με επίσκεψή του στα Τρίκαλα καθ'ότι Δήμος πρότυπο,συναντήθηκε με τον Δήμαρχο εκεί για να πάρει την συμβολή τους και την εμπειρία τους.

Επειδή ο Δήμος Αγράφων είναι υποστελεχωμένος, αφού η Τεχνική Υπηρεσία είναι εδώ και 6 μήνες χωρίς μηχανικούς,φρόντισε και επισκέφθηκε εχθές την Γενική Γραμματέα του Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμιισης.
Βέβαια η κυρία Γενικός με την σειρά της δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε μέσο τον ορεινό και δυσπρόσιτο Δήμο μας.Οι ελλείψεις πολλές,ο χρόνος τρέχει και τα "γρανάζια" της κεντρικής εξουσίας θα πρέπει να "πάρουν μπροστά.."

Σήμερα Παρασκευή ο κ.Καρδαμπίκης συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ.Νίκο Χαρδαλιά, καθ'ότι Ευρυτάνας και με καταγωγή από Γρανίτσα,για να θέσει πιθανόν και το θέμα πυροσβεστικού κλιμακίου στην Γρανίτσα που είναι ήδη στα σκαριά και αναμένεται τοποθέτηση στην επόμενη αντιπυρική περίοδο.

Ένας πολύ δύσκολος ομολογουμένως ο Δήμος Αγράφων,αραιοκατοικημένος με πάρα πολλα προβλήματα,ο νέος Δήμαρχος έχει πλήρη αίσθηση των ευθυνών του όπως διαπιστώνουμε και πρέπει να του δοθεί μία "περίοδος χάριτος" δικαιολογημένα, η οποία όμως στη συνέχεια θα παρέλθει για να κριθεί ακόμη και αυστηρά το έργο του.

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Σεπτεμβρίου 20, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Σεπτεμβρίου 20, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο