Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Στο Καρπενήσι ο Αμερικανός Πρέσβης κ.Geoffrey Pyatt !

Στο Καρπενήσι ο Αμερικανός Πρέσβης κ.Geoffrey Pyatt !

O Aμερικανός πρέσβης κ.Τζέφρυ Πάιατ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι στον Περιφερειάρχη κ.Κώστα Μπακογιάννη . Ο κ.Πάιατ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η χώρα του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ξεχωριστά αγροτικά προιόντα δηλώντας πως είναι λάτρης του ελληνικού φαγητού.
Το μεσημέρι αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου είχε την ευκαιρία να κάνει Σκι στις μοναδικές πλαγιές του  χιονοδρομικού κέντρου Βελουχίου ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου με τον Δήμαρχο κ.Σουλιώτη,τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Άρη Τασιό και εκπροσώπους τοπικών φορέων από το  Επιμελητήριο Ευρυτανίας και Εμπορικό Σύλλογο. Είχε την δυνατότητα δε,να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη κκ Γεώργιο καθώς και να μιλήσει με επιτυχημένους επιχειρηματίες στον τομέα της αγροτικής διατροφής στους οποίους δίνει προτεραιότητα για συνεργασία με την Ελλάδα. Τέλος ο κ.Πάιατ συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη ,τον Δήμαρχο και την γγ του Δήμου κα Χορμόβα, επισκέφτηκε το πρώτο Μουσείο Βουνού της Ελλάδας στο Καρπενήσι.
975fm.gr Ράδιο Καρπενήσι
φωτό & βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Φεβρουαρίου 22, 2019. κατηγορία , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Φεβρουαρίου 22, 2019. Κατηγορία/ες , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο