Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Καταγγελίες για ανήθικες πρακτικές κατά του συνδυασμού του Αλέξη Καρδαμπίκη

Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν τον προεκλογικό του αγώνα με ανορθόδοξες και ανήθικες τακτικές.
Πιο συγκεκριμένα μετά απο τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ.Καρδαμπίκη,μας ανέφερε οτι άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες του Δήμου Αγράφων παριστάνοντας τον ίδιο,προφανώς στοχευύοντας με δόλια μέσα ώστε να εξαπατηθούν και να διαμορφώσουν μία άλλη άποψη.

Αξιοσημείωτο ειναι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ότι υποφήψιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του δέχεται απειλητικά μηνυματα και εκβιασμούς και μάλιστα για την υπόθεσή του προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Τέτοιες πρακτικές σε κάθε περίπτωση υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο σε μία προσπάθεια εξαναγκασμού με δόλια μέσα της ελεύθερης βούλησης.
"Όπως και να έχει θα πράξω έναν καθαρό αγώνα ,έντιμα απέναντι στους δημότες των Αγράφων"αναφέρει  σε συνέχεια της επικοινωνίας μας ο κ.Καρδαμπίκης.

Δεν δίστασε να αναφέρει και το γεγονός στην προσωπική του σελιδα στο facebook:
"Απ όλα έχει ο μπαξές. ...
Αυτοί που τηλεφωνούν απο αγνωστα τηλέφωνα σε πολίτες του Δήμου Αγράφων, παριστάνοντας εμένα, εχω να τους πω, οτι  οι μέθοδοι και οι πρακτικές τους  ειναι προβλέψιμες.
Προσεχώς περισσότερα.
Οσοι δεχθήκατε τηλεφωνήματα απο αγνωστα τηλέφωνα παρακαλώ ενημερώστε με."

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Φεβρουαρίου 20, 2019. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Φεβρουαρίου 20, 2019. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο