Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Κατασχέθηκαν ανεπιτήρητα γελάδια στην Αγία Τριάδα

Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρπενησίου κατέγραψαν και κατέσχεσαν ανεπιτήρητα γελάδια στο χωριό Αγία Τριάδα του Δήμου Καρπενησίου.
Οι κάτοικοι του χωριού είχαν αγανακτήσει απ'αυτή την κατάσταση,καθώς για πάρα πολύ καιρό είχε γίνει ανεξέλεγκτη και ανυπόφορη αφού μέχρι πρότινος δεν δίνονταν λύση στο θέμα αυτό.

Σήμερα όμως με πρωτοβουλία του προέδρου του χωριού,κίνησαν διαδικασίες με αποτέλεσμα να επέμβει εισαγγελέας και τα ζώα να κατασχεθούν.
Τέτοια φαινόμενα εξακολουθούν να υπάρχουν και στο Δήμο Αγράφων και σε περιοχές όπως η Φτερόλακα,Βίνιανη,Βαλαώρα κλπ.Ήδη καταγγέλθηκαν και αυτά  στον εισαγγελέα Καρπενησίου και αναμένονται αρμόδιες ενέργειες.
Δειτε τι αναφέρουν ακριβώς οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας στη σελιδα τους στο facebook :

"Καλησπέρα..Ηταν ΔΙΚΑΙΟ και εγινε Πραξη, ειναι ενα απο τα κορυφαια σλογκαν των τελευταιων Χρονων. Καπως ετσι σημερα, ο Προεδρος του Χωριου Επαμεινωντας Ντασιος, ενηργησε εις οφελος των Συγχωριανων του. Απο χθες το βραδυ, καμμια δεκαρια γελαδια, τριγυριζαν μεσα στο Χωριο. Σημερα το πρωι, 4 απο αυτα βρεθηκαν σε εναν κηπο συχωριανου μας, σχεδον στο κεντρο του Χωριου. Ο Προεδρος, με την βοηθεια καποιων χωριανων, μαντρωσε τις Αγελαδες, πηρε τον Εισαγγελεα, το Δασαρχειο, τον Δημο, ηρθε ο Αντιδημαρχος μαζι με Υπαλληλο του Δημου, με εντολη Εισαγγελεα, κατεγραψαν και κατεσχεσαν τα Ζωα. Την Δευτερα η Τριτη θα βγουν στην Δημοπρασια. Οποιαδηποτε αλλη ενεργεια απελευθερωσης των Ζωων θα υποκεινται σε πειθαρχικες και ποινικες διωξεις...Η Μεγαλη Αναταραχη που προκληθηκε το μεσημερι στο Χωριο, ελαβε προσωρινα τελος, ευτυχως, μονο με λεκτικες αντιπαραθεσεις και χωρις πολλα παρατραγουδα.."

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Φεβρουαρίου 08, 2019. κατηγορία , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Φεβρουαρίου 08, 2019. Κατηγορία/ες , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο