Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Ενας Σαρακατσάνος για αντιπεριφερειάρχης Σερρών

Ένας Σαρακατσάνος για αντιπεριφερειάρχης Σερρών

Έκπληξη πρώτου μεγέθους από τον Α. Τζιτζικώστα
Πυρετός διαβουλεύσεων και επαφών για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου τουΑπόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Σερρών. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες μας ένα από τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι (… με φόντο και την αντιπεριφέρεια) είναι αυτό του Γιώργου Μουτσιάνα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων (σ.σ. ο άνθρωπος που κήρυξε ανεπιθύμητους στο ετήσιο αντάμωμά τους όσους υποστηρίζουν τη «Συμφωνία των Πρεσπών»). Ιδιαίτερα δραστήριος και κοινωνικός, απόλυτα πετυχημένος με ό,τι έχει καταπιαστεί ως τώρα, ο Γιώργος Μουτσιάνας, εκ της Ευκαρπείας Σερρών καταγόμενος, διατηρεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Βολιδοσκοπείται για το ψηφοδέλτιο των Σερρών και ίσως να είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που πρέπει να περιμένουμε.
Δ.Ν.
Από" Σερραικον Θάρρος "

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Δεκεμβρίου 10, 2018. κατηγορία , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Δεκεμβρίου 10, 2018. Κατηγορία/ες , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχολίασε το άρθρο