Headlines
Δημοσιεύθηκε την : Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από ditikievritania

Υποψηφιος δημαρχος Αγραφων ο Δημοσθένης Τσιαμακης;

Τρέχουν οι εξελίξεις για τις δημοτικές εκλογες στα Αγραφα


Ενα φυλλάδιο κυκλοφόρησε αυτες τις ημερες σε καποια χωρια του Δημου Αγραφων και το οποιο υπογράφει ενας ανθρωπος ο οποιος υπηρξε γνωστός στα πολιτικα δρώμενα του τόπου,ο Δημοσθένης Τσιαμακης.
Ο τίτλος του φυλλαδίου που ήρθε στα χέρια μας (δειτε φωτο)ειναι:
"Μονιασμένοι μπορουμε καλυτερα !!!"
και ακριβως απο κατω οπως θα δειτε  και στις φωτο "διεργασίες ψηφοδελτίων στο Δημο Αγραφων".

Μαλιστα ενω ευχεται στους φιλόδοξουντες δημάρχους οπως αναφερει ".. καλη δύναμη,καλη επιλογή συνεργατών "κλπ,κλπ,εντούτοις δηλώνει παρών ο ίδιος σε αυτη την διαδικασία και αναφερει μαλιστα οτι πρεπει να συγκροτηθεί ενα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο.

Οπως δείχνουν οι εξελίξεις θα υπάρξει μια πρωτόγνωρη κατασταση για την διεκδικήση του δήμου Αγραφων που ολα αυτα φαίνεται να τα εχει αλλάξει η απλη αναλογική του Κλεισθένη.

Βεβαια αρκετοί οπως φαίνεται δήλωσαν υποψηφιότητα αλλα οταν φθασουν στο "δια ταύτα" θα φανεί εαν επικρατήσουν μεχρι το τέλος,καθως ο Δημος Αγραφων ειναι ενας δύσκολος Δημος οσο αναφορα την στελέχωση των συνδυασμών.
Είδωμεν..

Δειτε το προεκλογικό φυλλάδιο


Σχετικά με τον συντάκτη

Δημοσιεύθηκε από τον / την ditikievritania στην Οκτωβρίου 23, 2018. κατηγορία , , , , . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την δημοσίευση μέσω τουRSS 2.0. Γράψτε την άποψή σας ή σχολιάτε το άρθρο παρακάτω.

Συντάχθηκε από ditikievritania στης Οκτωβρίου 23, 2018. Κατηγορία/ες , , , , . Ακολουθήστε τις απαντήσεις στα RSS 2.0. Γράψτε κάτι

1 σχόλιο:

panos είπε...

Η πολιτική είναι για μερικούς ότι είναι οι πιτσιρίκες για τους μεσήλικες, τους ανανεώνει τους δίνει χρόνια, γεροντοέρωτας ένα πράγμα.

Δεν έχω κάτι με τον συγκεκριμένο αλλά βλέπω για παράδειγμα εκείνον τον Ψωμιάδη και αρκετούς του ιδίου στυλ, του ιδίου κύκλου καλοντυμένοι προσεγμένοι με τα κοστουμάκια τους, με την ιδιαίτερη εκείνη ρητορική που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές, μιας εποχής κοινωνικής ευδαιμονίας για τον λαουτζίκο, μιας εποχής του δώσε μου και μένα μπάρμπα, να μην θέλουν να καταλάβουν ότι όλα τριγύρω άλλαξαν αλλά γι αυτούς όλα τα ίδια μένουν.

Που είναι οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τα κοινά? Θέλουμε ανθρώπους με μέλλον με όραμα με όρεξη για δουλειά, αντί αυτού βγάζουμε τους σκελετούς από τις ντουλάπες να παίξουν το ίδιο τραγούδι που έπαιζαν χρόνια τώρα.

Σχολίασε το άρθρο